Instagram
Hol is jársz?

Ha ide keveredtél, akkor sok fényképet fogsz látni hétköznapi (vagy hétvégi) élményeimről. Ez a blog 2014 elején indult, célom, hogy azok a fényképek, amik nekem sokat jelentenek, de a közösségi oldalakra sok lenne kitenni, ill. fotós fórumokba nem elég erősek, megmutathassam valahol, ill. pár sorral kiegészítve némi élményt nyújtson az olvasónak. Néhány kulisszatitkot is felfedek időnként egy-egy fotó kapcsán. Az előző oldalamon 3 évig (2008 és 2011 között) Babanapló néven futott kicsit hasonló, de az kizárólag a gyerekemről szólt. Természetesen ő most is központi téma, hisz magamon kívül vele töltöm a legtöbb időt. :) Időnként visszatekintek, ha belefutok az archívumban olyan képekbe, amelyeket érdemesnek tartok újra megmutatni. Jó szórakozást kívánok!

2014-02-16 | hozzászólások (0) | Teljes cikk megtekintése

Mondom én, hogy jó helyen lakunk. Jól van, nem mindig vélekedek így, de ma igen. Egyszerű hétvégi séta a gyerekekkel, meg kutyákkal itt a közelben, tavaszi hőmérsékletben és ilyen szép látványban lehet részünk.


K
att a képre, hogy lásd nagyban is!

Közben pedig látni a kutyák önfeledt játékát a belvizes területeken (legalább ők ürülnek neki), tiszta jó érzés. A gyerekek is jól érezték magukat, de ők jobbára messze voltak tőlünk, mert bicikliztek.

És ne feledkezzünk meg az útszéli tavaszhírnök lánykákról sem! :)

2014-02-13 | hozzászólások (0) | Teljes cikk megtekintése

Ismét visszatekintéssel folytatódik a blogom...

A Norvégia menüpont feltöltésekor belefutottam néhány olyan fotóba, amiket érdemesnek tartok itt megmutatni. Ezek mindegyike a Norefjell-en tett kiránduláson készült. Ez volt a legemlékezetesebb, a leghosszabb és a legszebb túra. Gyönyörű időnk volt. Mondjuk kicsit hűvös, (legalábbis a magyarországi nyári klímához viszonyítva) ellenben időnként kisütött a nap, ami a norvég viszonyokat tekintve határozottan pozitív dolog. Azt hiszem, a legszerencsésebb jelző is illik erre túrára, mert körös-körül esőfelhők tarkították az eget (életemben ennyi szivárványt nem láttam, mint ezen ez egy napon) de mi nem áztunk el egyszer sem.

 

Jó szokásunkhoz híven nem maradt el a nyári hó-élmény sem. :)

Íme a kirándulás legszebb szivárványa, szakértők szerint küllős szivárvány a hivatalos neve. Ezen a képen stabil oldalfekvésében mutatom be a kő-állvány használatát. :)

A következő kép már a visszaúton készült, nagyjából itt ért el a szokásos „hegyről ereszkedő” típusú térdfájásom, így ez a túra sem telt el szenvedés és könnyek nélkül. De természetesen megérte, kárpótolt az élmény és a gyönyörű, különleges norvég táj. :)

 

2014-02-10 | hozzászólások (0) | Teljes cikk megtekintése

Régi fájlok között keresgéltem a minap és rábukkantam erre az egészen jól sikerült sorozatra. 2010 nyár közepén egy repülős rendezvényre látogattunk ki családilag, akkor Péter még csak másfél éves volt. Semmi rendkívüli esemény nem történt, csak fényképeztem a gyerekemet, az eredmény pedig itt látható. :)

Ím, a legendás Tarzan üvöltés, tudom, hogy sírásnak is kinézhet, de nem az. Arra akart rávenni bennünket, hogy forduljunk vissza és mivel beszélni nem tudott, ez egy jó módszernek tűnt az akarata kifejezésére. 

Egy másik Tarzan üvöltés közelebbről.

...és egyszer csak feladta.

Ezt a bejegyzést külön ajánlom Izának és Dórának.

Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.