Instagram
2014-07-04 | hozzászólások (0) | Teljes cikk megtekintése

Utoljára februárban fényképeztem Gergőt, GABI GYEREKÉT.

Gyerekeink között 5 év korkülönbség van, ebből adódóan, rengeteg örökségre számíthatnak tőlünk hosszú távon. Most  játékokat és könyveket vittünk Gergőnek.

Nagyon vártam már a találkozást, hogy újra fényképezhessem őt. Azt gondolom, nem kell megmagyaráznom, hogy miért. :)

Az első legaranyosabb korban van, a második az lesz, amikor az első lépéseit teszi majd meg. De most még (csak) mászik. Mindenfelé, mindenen át, mindenről le és mindenre fel.

Bemutatta nekem leggyönyörűbb nézéseit...

...virágcsodálási és -evészeti képességét és a hozzá tartozó egészen egyedi lábmunkáját....

...kerékjavítási ambícióját...

...a végtelen türelemmel történő ételre várást...

...végül ezt itt. :)

Kedves Látogatóim!

A kép linkje a Tamron Magyarország facebookon zajló fotópályázatra irányít. A kiírás a következő:
Dolgozz össze két képet, amit ugyanabból a perspektívából, irányból készítettél. Az egyiket nagylátószögű, a másikat pedig tele állásban bármilyen objektívvel. (Érvényes az a nagylátószögű kép, amit 16-40 mm közötti gyújtótávolság tartományban készítettél és az a tele kép, amit 250-300 mm gyújtótávolság tartományban készítettél.) Készíts a két képből egy közös képet!

Én ezt a képet hoztam össze, de ez önmagában kevés, felhasználói szavazatokat kell gyűjteni. Ha az első 15 legtöbb szavazatot kapott kép között ott lesz az enyém is, akkor a szakmai zsűri elé kerül, így kapva esélyt az első három hely valamelyikére, ami a fő célom. Szavazáshoz lájkolni kell a Tamron Magyarország facebookos oldalát és csak ezek után lehet leadni a voksot. Ha arra érdemesnek találjátok, akkor legyetek szívesek végigvinni ezt a macerás procedúrát! Előre is nagyon köszönöm Nektek! :)

Néhány perce jött a hír, hogy túl bonyolult volt a nagyközönség számára a kiírás és módosították a feltételeket a követgetőkre:
1.Készíts két képet „Közel és Távol” gondolatra!
2.Készíts a két képből egy közös képet bármilyen egyszerű montázs vagy elvont technika alkalmazásával, legalább 1Mb-os méretben.
3. Add le a pályázatod a két képből készített közös fotó feltöltésével...

A lényeg tul.képp nem változott, csak tágították a lehetőségeket.

Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.