Instagram
2015-09-11 | hozzászólások (2) | Teljes cikk megtekintése

Nem vagyunk sűrű vendégek Budapest belvárosában és olyankor is meglehetősen ritkán viszek magammal fényképezésre alkalmas eszközt. Most (ez még augusztusban volt)  sem vittem, csak a mobilt, de kiderült, hogy mégiscsak nálunk van a céges kompakt gép. Ez lett a „vesztem”. El is határoztam, hogy kell egy ilyen kis cucc ész nélkül kattintgatni, ugyanis a 11 éve vásárolt hű társam, szeretett Canon PowerShot G5-ösöm a nyár folyamán hőgutát kapott, ezzel meg is szűnt működni. Béke poraira...
Nos, egy lezajlott Lyme kór miatt mentünk fel a fővárosba egy specialistához (privátban szívesen válaszolok az esetleges kérdésekre), és a buszunk indulásáig még volt pár óránk, így elütöttük az időt országunk házánál. Itt mindenki fotózkodott, mi sem voltunk kivételek. Miért is lettünk volna? :)

Megebédeltünk, Péter szokás szerint kizárólag almát és kekszet volt hajlandó enni.

Nehezen magyaráztam el Péternek, hogy menjen közelebb a vízhez...

... de csak sikerült.

Majd a villamos is megérkezett.

Péter nagy örömére elkezdődött a párásítás, ami nem tartott valami sokáig, ki kellett várnunk a következőt.

Végül József Attilával fotózkodott, bár nem tudom, mennyire illik szoborra mászatni a gyereket. Sajnos nincs nagyvárosi kultúrám, mindenesetre mások így csinálták, hát leutánoztuk őket.

Akkor még nem tudtuk, de ezzel lekéstük az utolsó buszt, majd rövid és intenzív kétségbeesés után esélyesnek látszott elérnünk az utolsó vonatot. És elértük! Este 11-re be is ért a vonat, fél óra hősies éjszakai gyaloglás után elértük az autót, ami a buszpályaudvarnál várt ránk. És hazaértünk. Minden jó, ha a vége jó. :)

2015-09-09 | hozzászólások (0) | Teljes cikk megtekintése

Pontosabban pókok rajzai egy reggelen. Most már olyan későn kel a nap, hogy nem igazán lehet hajnalnak nevezni a napkelte idejét.


Úgy tűnik, hogy ezek a pókok időnként teniszezni, vagy röplabdázni is szoktak. :)

Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.