Instagram

Klasszikusokat csak szó szerint
... mert amikor Csilla meg én kicsik voltunk, kívülről fújtuk Markos György klasszikusát – aminek linkje egy sorral feljebb található –, pedig akkor még egy kicsit sem ismertük egymást, hisz majd 20 év múlva sodort bennünket a sors a barátság legmélyebb bugyraiba.

Ezt az erdei gombakereső sétát egy előző napi VOLT Fesztiválos nap (aki ismerősöm, láthat itt néhány kompromittáló felvételt) előzte meg, amely típusú nap után ép gondolkodású emberlánya ki nem tenné a lábát a házból. Na, de ha az említett emberlánya úgy választ maga mellé barátot, mint én, akkor borul a papírforma és egy telefonhívás után és kb. fél óra elteltével egy ködös „sűrű, sötét nagyerdo”-ben találja magát, ahol vargánya gombák után kutat. Csillu azt is eltervezte, hogy az eső utáni ködös erdőbe a lemenő nap fénysugarakat fog rajzolni nekünk (főleg nekem, hogy szívesebben kidugjam az orrom a lakásból).

Amikor már minden reményünk elszállt, gombáknak híre-hamva sem volt, illetve a napsugarak sem hatoltak be az – amúgy napsugarak nélkül is hangulatos – erdőbe, váratlanul mégis megtörtént a csoda. Ez utóbbi legalábbis. Sajna a gomba-vacsora elmaradt, cserébe örülhettünk annak, hogy nem a négy fal között isszuk a Colát és esszük a chipset (és mindenféle egyéb földi jót), ellenben benne vagyunk a természet közepében, annak pedig az egyik  legszebb valójában. (Nem tudom, mitől van az, hogy imádok kacifántosan fogalmazni... elnézést kérek mindenkitől, aki ezt olvassa!)

Bajcsai_fenyerdo_01.jpg

Bajcsai_fenyerdo_02.jpg

Csillu úgy érezte, muszáj neki a Judast Priestes-es pólójában feszítenie egyet. És ő nem ismer kompromisszumot, ha valamit akar. IDE kattintva pedig a kedvenc együttese kedvenc albumát hallgathatja meg az erre fogékony olvasó. Szívből ajánlom!

Bajcsai_fenyerdo_03.jpg

E kis közjáték után folytattuk a FÉNYképezést...

Bajcsai_fenyerdo_04.jpg

Bajcsai_fenyerdo_05.jpg

Bajcsai_fenyerdo_06.jpg

Így örültünk magunknak (persze hármas fokozatú szépítő szűrő mellet, mert az sajnos már elengedhetetlen). 

Bajcsai_fenyerdo_07.jpg

Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.