Instagram
Végre Tél!
2014-01-25 | hozzászólások (0)

Nagy nap volt a tegnapi... Már-már úgy nézett ki, hogy ez a tél is úgy múlik el, mint a 2006-2007-es, hogy nem lesz igazi tél. Aztán január 24. napján gyönyörű hó hullott, ráadásul a meteorológusok hideg napokat ígérnek, így van remény, hogy mégis lesz télélményünk. 

Csütörtökön szereztem be Cliffordot, a nagy piros kutyát, eredetileg az ovis farsangra a tombolába szántam, de Péter úgy beleszeretett (na jó... bevallom, én is), hogy úgy döntöttem, nem bízzuk a véletlenre és inkább megtartjuk, mint hogy végigizguljuk a sorsolást és a végén meg valaki más vigye haza. Épp azon elmélkedem, hogy kellene valami jóféle képet készíteni az újdonsült ebről és a kevésbé újdonsült gyermekről édes kettesben, amikor ma reggelre verőfényes napsütésre ébredtünk (vagyis majdnem, mert kicsit később sütött ki) és kiötlöttem, hogy elkészítem róluk a tökéletes képet külső helyszínen, az udvarunkon.

Van egy nagy előnye a falu közepén lakni, mégpedig az, hogy nagyjából 3 percnyi sétálással az erdő szélén találja magát az ember. Meg a kutyája... Na nem a nagy piros, hanem a 11 éves foltos. 

Vittünk szánkót is, hogy a gyermek is élvezze a sétát (én meg jól lefényképezhessem az árnyékát). A kiruccanás végül 2 órásra sikeredett. Egyszerűen gyönyörű volt az idő, leszámítva a kellemetlen szelet, ami az erdő árnyékából kiérve időnként meglehetősen durván csapott arcon bennünket.

Egy ritka pillanatot sikerült „elcsípnem”. Mind a hárman rajta vagyunk a képen! Sajna a 11 éves foltos kutya előre szaladt, mert már nagyon vágyott vissza a foteljába. A szánkó ismét jó szolgálatot tett, állványként funkcionált.

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.