Instagram
Kép-Mások
2014-11-22 | hozzászólások (1)

Az úgy történt, hogy Krisz felvetette az egyik klubnapon, hogy a soron következő plázás kiállításunk témája legyen a szendvicsképek (ami fotós nyelven egymásra rakott képeket jelent). Legnagyobb meglepetésemre csak én kezdtem el azonnal és hangosan elégedetlenkedni, hogy „de hát én olyat nem tudok!”, erre Krisz legyintett, hogy ugyan már dehogynem, összeraksz két képet, aztán kész is. Ja mondom, hogy, ha lehet egyszerű montázs is, akkor rendben van, meg hát, ha nekem nem kerül ki képem, az sem tragédia, meg amúgy is én voltam az egyetlen ellenvető, így jobbnak láttam gyorsan visszavonulni, mielőtt megvernek, de úgyse’ vernének meg, mert lány vagyok... Na meg ha nagyon erőszakoskodok, akkor egy jobb ötlettel kellett volna előhozakodnom, amiben kifejezetten rossz vagyok és amúgy is nehezen viselem, hogy hangosan le vagyok hurrogva és bármit mondtam volna, valószínűleg ez történt volna. :)  Ezek a gondolatok futottak végig az agyamban, aztán elhalkultam és beletörődtem szomorú sorsomba.

Másnap összedobtam ezt a két képet, a következő hétfőn megmutattam nekik...

(Ennek a képnek a jobb oldali felét a következőképpen magyarázta meg egy régi cimborám:
"Az űrhajós kutya megpróbált tejet lefetyelni a súlytalanságban és a pizsamája is szárnyra kél közben... ami a lábánál jön ki arról majd máskor... ")

Megmutatás után megkaptam, hogy jól néznek ki, de hát nem szendvicsképek...

Oké, biztosan félreértettem valamit és a hétvégén rászántam egy teljes órát (vagy talán kicsit többet is), amikből ezek a képek keletkeztek. Határozottan elégedett voltam magammal és a végeredményekkel. :)

Közben meg Szilu rábeszélt, hogy ezt a fecskéset is nevezzem be a versengésbe (amit a hó képe választásra vittem), de erre is jött a hangos kritika, hogy „hisz ez egy sima karcos réteg!”

A kiállításra kerülő képek online szavazáson kerültek kiválasztásra, aminek legnagyobb meglepésemre az engem érintő végeredménye az lett, hogy a kedvencem (szarvasbogaras-harmatos pókhálós) nem került be a kiállítandó képek közé, de a többi négy, amit itt feljebb láthattok, viszont igen.

Másnap a meghívó is elkészült:

Mutatok még néhány próbálkozásomat:

Egy békás, nehogy elfelejtsék, kivel állnak szemben (persze tökéletesen biztos voltam benne, hogy ez nem kerül falra).

Egy olyan, amin nem látszik feltétlenül, hogy két képből van összerakva.

Egy olyan, ami senkinek nem tetszik, csak nekem és a klubban meg sem mutattam, mert nem akartam, hogy hangosan röhögjenek rajtam. :)

És az utolsó, aminek az alapja két egészen friss kép, de a végeredmény több sebből vérzik. Azért nekem mégis tetszik kicsit. :)

1 hozzászólás

Adri | 2014-11-23 20:20:06
Jujj, de nagyon jók! Megint olyandenagyonjó a cím a képekhez, gratulálok! :)
captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.