Instagram
Nulladik nap (a Dolomitokban)
2014-11-28 | hozzászólások (0)

Előzmény ITT!

Szóval ahogy említettem, a jó öreg GPS segítségünkre kélt, hogy 6 óra helyett 9 órát autózzunk a célig, így keveredtünk Corvara városa felé, ahol az első fényképeket készítettük.

Továbbhaladtunk, de Dokinak nagyon hamar újra a fékre kellett lépnie, mert megláttunk egy birkanyájat (később ez már majdnem hétköznapi eseménynek számított) festői környezetben és kiváló fényekben. Én persze a képek javát elrontottam, ez az egy lett, ami mutogatásra alkalmas.

Volt még néhány „Itt állj meg Doki!” és hasonló felkiáltás, sőt még megállás is, de közben meg siettünk, hogy időben el tudjuk foglalni a szállásunkat. Amikor azonban a Pordói-hágóhoz értünk, teljes volt az egyetértés, miszerint üsse kavics a későn érkezést, itt fotózni kell és kész! A sziklák a lemenő nap fényében, a gomolygó felhők és a néhány siklóernyős, aki még a levegőben volt, sokáig nem hagyta, hogy visszaüljünk az autóba. :)

Igen, az a kis pötty a sziklák között egy ember, siklóernyővel.

Délután 5 óra után sikerült Canazei-be érnünk, sikeresen beköltöztünk ideiglenes otthonunkba. De mielőtt bevettük magunkat, a ház tövéből fotóztam egy kis hegyecskét holdacskával…

…meg egy madárembert búcsúként a nulladik napunk zárásaként. :)

4N AZ OLASZOKNÁL
ELSŐ NAP, RÁHANGOLÓDÁS
MÁSODIK NAP - A DOLOMITOK MEGMUTATTA MAGÁT
HARMADIK NAP - VISÍTÓS SELLA
NEGYEDIK NAP - ESŐS, FELHŐS, NAPOS, CSÓKÁS
ÖTÖDIK NAP - FINÁLÉ

DOLOMITOK 2014 GALÉRIA

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.