Instagram
Harmadik nap - visítós Sella
2015-01-07 | hozzászólások (0)

Előzmények:
4N AZ OLASZOKNÁL
NULLADIK NAP (A DOLOMITOKBAN)

ELSŐ NAP, RÁHANGOLÓDÁS
MÁSODIK NAP - A DOLOMITOK MEGMUTATTA MAGÁT

A harmadik napfényes reggelen, miután jól kialudtuk magunkat, kényelmesen elfogyasztottuk a reggelit és Krisz is alaposan megmosta, megszárította, majd belőtte a haját, ismételten autóba ültünk…


Fotó: Krisz

Mit sem sejtve kanyarogtunk felfelé, amikor az egyik kanyarból kiérve, derült égből villámcsapásként ért bennünket ez a látvány. El is neveztük visítós hegynek (pedig Sella csoport a becsületese neve, ha nem tévedek) , mert bizony mindannyian visítottunk a gyönyörűségtől… És akkor döbbentünk rá, hogy alvás, evés, szépítkezés helyett, napfelkeltekor már terepen kellett volna lennünk, álmosan, étlen-szomjan és igen, akár ápolatlanul, kócosan. Meg is beszéltük, hogy ezt a bakit nem szivárogtatjuk ki és a mi kis titkunk marad, míg világ, a világ. Remélem, nem olvassák túl sokan ezt a bejegyzést! :D

Íme a boldog férfinép. Jól látszik, Krisz csillogóan fényes hajkoronája? :DD

Izgalmas volt a felhők gomolygása, elidőztünk itt vagy negyed órát.

Néhányszáz méterrel odébb ismét ki kellett szállnunk az autóból. Metsző, hideg szél fújt, de persze megérte kicsit szétfagyni. :)

A cél a Lago di Carezza volt, az oda vezető úton több ízben kiugrottunk az autó oltalmazó melegéből egy-egy fotó erejéig, ilyesmikért:

Sajnos az időjárás büntető csapást mért ránk (biztosan a reggeli szarvashiba miatt), szép lassan szürke felhők borították az eget és takarták el szeretett hegyeinket, ill. az áhított látványt, amiért nem keveset autóztunk. Ebben a tóban kellett volna tükröződnie Latemar hegy csúcsainak. Hát nem tükröződtek, sokkal inkább bujkáltak, csak Krisznek sikerült elcsípni a csúcsokból néhány részletet, ami végtelen türelmének volt köszönhető (ami más szituációkban nem igazán jellemző rá).

Én mentem egy kört a tó körül, nem sok képpel tértem vissza…

…de jobb volt, mint várni a csodát, ami pont így nézett ki. Úgy értem, a várakozás nézett ki így.

Amúgy ezen a padon Doki szundított vagy negyed órát, az is meg van örökítve, de azt nem mutatom meg, mert nem annyira tetszett neki. ;)


Fotó: Krisz

A kék órában elkészítettük a soron következő csoportképet kedvenc „szűzmáriánk” fényessége alatt, ami a szállásunk falába volt beleágyazva.


Fotó: Szilu

Másnapra, a reggeli malőrünk okán, korán kelést róttunk magunkra büntetésként, pedig tisztán kiolvashattuk az előrelejtésből, hogy borult idő és eső volt várható...

NEGYEDIK NAP - ESŐS, FELHŐS, NAPOS, CSÓKÁS
ÖTÖDIK NAP - FINÁLÉ

DOLOMITOK 2014 GALÉRIA

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.