Instagram
Hózott
2015-02-09 | hozzászólások (0)

Valami egészen izgalmas dolog történt az elmúlt pénteken: tél volt és hó esett. A mai világban már ez is szenzáció számba megy. :) Mindenesetre nekem megalapozta a jókedvemet a következő napokra. Komolyabb fotótúrára nem volt lehetőségem a hétvégén, azért péntek este kimentem a kertbe lőni pár kockát.

A teraszunk tündökölt, még a karácsonyi világítást sem vettük le, mert irtó jól mutat. Kis energia befektetéssel tudtam volna jobb képet is készíteni, de a gumicsizmámban szétfagyott a lábam, ezért bemenekültem a lakás melegébe felengedni.

Másnap délelőtt jelenésem volt egy un. Böllérfesztiválon (nevezzük egyszerűen csak disznóvágásnak – a jószág szerencsére már halva érkezett, így a sokkhatás elmaradt – , amiben egyébként ez idáig még soha nem volt részem), ahol riportképeket készítettem. Ez a kép lett az egyetlen mellékterméke az eseménynek. Helyiek felismerhetik a Vásárcsarnok melletti kis tavacskát. ;)

Délután a drága jó szomszédasszonyom elkérte a gyerekünket, így lehetett menni egyet a lábszárig érő hóban (meg is fájdult a jobb térdem, pedig a bal szokott). Mivel másnapra szánkóvendégeket vártunk, gondoltuk felfedezzük kis falunk egyetlen szánkózható dombját az erdőben, hogy mennyire használható. A felfedezés után visszakanyarodtunk, közben elkezdett a felhőzet eltűnni. A hóban a nyomok igencsak hajaztak a felhő ívére, ezzel az észrevétellel elkészült ennek a sétának az egyetlen olyan fotója, amit meg tudtam tartani. :)

Vasárnap gyönyörű téli nap virradt ránk, de az már a következő bejegyzés...

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.