Instagram
Jégvirágok
2015-02-15 | hozzászólások (1)

Nem is tudom mióta tervezek már IDE visszamenni, hátha a fagy (már amennyi volt idén) valami szépet alkotott az újdonsült erdei tó felületén. Ezen a reggelen verőfény és néhány fok mínusz volt és kábé fél órát tudtam szánni az egészre. Az erdő széléig autóval mentem, ami nagyjából 3 perc, a következő szakaszt, pedig inkább gyalog tettem meg  gumicsizmában (talán a kép magyarázatul szolgál a miértjére).

Valahogy a nagy vízfelületet nem találtam meg, de egy patakot, igen. A patak partján pedig gyönyörű apró jeges képződmények tündököltek, már csak meg kellett közelítenem a cserszömörcével szegélyezett partot. Aztán csak kapkodtam a fejem és fényképeztem. Sokat. Végig azt éreztem, hogy nem sikerül jól visszaadnom a látványt. Az idő közben szaladt, és én nehezen szabadultam a csobogó víz csilingelésétől és tündöklésétől, meg az apró jégkristályoktól. Született néhány kép, de bevallom, nem vagyok velük maradéktalanul elégedett. :)

Elindultam sietősen visszafelé. Az úton izgalmas sáros-vizes-jeges rajzolat fékezett le ismét:

 

Amit fekete-fehérbe is áttettem és azóta sem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb.

 

Egy utolsó részlet a gyakorlatilag járhatatlan útról. :)

1 hozzászólás

Tálos Péter | 2015-02-16 20:37:50
Tipikus női látásmód, nekem nagyon tetszenek! Üdv.
captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.