Instagram
Árny-alakok
2015-08-05 | hozzászólások (2)

Keddig tartott a balatoni sátorozásunk. Az ottlétünk többek között a teljes bőrfelületem lecserélődésével is járt, hisz több ízben is leégtem, az utolsó alkalommal pedig annyira, hogy még az arcom is lehámlott, amire azért nem volt sűrűn példa felnőttnek nyilvánított évtizedeim alatt. Úgy tudom, van egy, ezen az elven alapuló plasztikai eljárás, minek hatására megfiatalodik a páciens arcbőre, így „egy csapásra” tizet letagadhat valós éveinek számából. Szóval senki ne lepődjön meg, ha találkozik velem, és mindössze 32-nek fog érzékelni… vagy inkább 37-nek, mert ezen természetes formája a bőrfiatalításnak nyilván nem olyan hatékony (de minden kétséget kizáróan jelentősen olcsóbb), mint az ennél jóval brutálisabb orvosi változat. :D Ja, és hogy miért nem használok fényvédő kencéket? A válaszom egyszerű: makacsságból. :)
Nos, a másfél hetes intenzív napterápia után nem igazán vágytam ismét a Balaton partjára, de Csilluék pont kint voltak és hívtak bennünket a hétvégére, mi pedig ilyenkor nem mondunk nemet. A nagy strandolás szerencsére elmaradt, mert a Balaton hőmérséklete a kényelmi határérték alatt volt.
Késő délután a gyerekeket Balatonboglárra vittük a kalandparkba és amíg az apák kísérgették őket, mi Csilluval megkörnyékeztük a boglári kilátót. Itt láttuk meg az árnyékainkat, de egy cseppet sem ijedtünk meg, sőt! Azt gondolom, hogy az efféle hosszú árnyaknak senki, fotózást kedvelő ember nem tud ellenállni.

 

Aztán jött két „tájidegen elem”, akiknek elsőre nem örültem, de bevillant a régi jó mondás, miszerint minden képre kell egy kis piros. :)

Az árnyak egyre elhatalmasodtak a domboldalon, de mi az utolsó pillanatban találtunk még egy kis „ablakot”. :)

A következő kép még 2010 novemberében készült, szintén Csilluval árnyjátékoztunk, csak akkor a homokbányában. Nem röhög!!! Alattam az nem az, aminek látszik, az a gyerekek homokozó játékaival teli táska. :D

Kalandparkozás és bobozás után a gömb kilátóban vártuk meg a naplementét…

 

… a sötétedés óráiban pedig Fonyódon adódott kilátás a Balaton vizére és a Badacsonyra.

A nap méltó zárásaként Bélatelepen elfogyasztottunk egy nagy adag fagyit. :)

2 hozzászólás

Kornél | 2015-08-06 10:18:42
Nehéz eldöntenem, hogy a szöveged vagy a fotóid szórakoztatóbbak-e.....
Eszti | 2015-08-06 12:05:44
Na igen. Van az úgy, hogy érzem én is, hogy a képek nem annyira ütősek, hogy önmagukban megéljenek, ilyenkor hintem körbe kicsit, hátha segít rajuk. Vagy rajtam. :)
captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.