Instagram
Gyerekek az őszben
2015-11-10 | hozzászólások (0)

 Nagy ritkán előfordul, hogy rá tudnak venni családi fotózásra. Hálás feladat, mert a szülőknek tetszenek a gyerekeikről készült képek. Én mindig megszenvedem az ilyen alkalmakat, mert nem tudok kellőképpen figyelni a részletekre. Minden alkalommal azzal a meggyőződéssel töltöm le a képeket, hogy most bizony tényleg elrontottam az összes fotót, jó, ha tízet ki tudok majd választani belőlük, ami vállalható. Nem volt ez másképp a legutóbbi esetben sem, amikor a 3 hónapos Máté és a 3 éves Vivien volt a fő téma. A családdal két és fél éve vagyok kapcsolatban, ezért már oldottabb voltam, mint a legelső alkalommal, de még mindig önbizalom hiányosan álltam a feladat elé. A forgatókönyv a szokásos volt, nekem kevés ötletem volt, de a szülők rengeteget segítettek, én meg végig azt gondoltam, hogy nem lesznek jók a képek, aztán letöltés után megnyugodtam, hogy mégis csak lesz néhány… Majd a kidolgozás után hátradőltem és megveregettem a vállam, hogy most sem csesztem el ezt a soha vissza nem térő alkalmat. Ettől függetlenül, nem tervezem, hogy ennél sűrűbben vállalkozok hasonló feladatra. :) 4 kedvencemet mutatom meg.

Élmény ezt a lánykát fotózni. :)

Azon a hétvégén volt egy kis rokoni jövés-menés nálunk, így a fotózás után a Csónakázó-tóra mentem, ott találkoztam a családommal. És ha már nálam volt a fényképezőgép, használtam is. A rendkívül esős és hideg október után nagyszerű érzés volt élvezni a napsütést, és gyönyörködni az erősen őszbe hajló tájban.

Péter ugrása...

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.