Instagram
Őszi álom
2015-11-10 | hozzászólások (1)

Amikor az októberi esős, hideg és nyirkos időjárásban készítettem a gyönyörű, napsugaras, hívogató őszi reklámokat, színes faleveleket dobáló boldog emberekkel, Balázs, az egyik kedvenc kollégám időnként jött és lehurrogott, hogy az ősz nem is ilyen, nézzek csak ki az ablakon! És valóban szemfényvesztésnek tűnt akkor a dolog… Aztán beköszöntött a november, elállt az eső és kisütött a nap... Az álomvilág, amit hetek óta virtuálisan vázoltam, egyszeriben megelevenedett... Mi pedig kiszabadultunk a természetbe. Szombaton a szembe-szomszédékat zavartuk meg Miháldon horgászás közben. Őszintén szólva, nehezen bírtam elviselni, ahogy a gyerekek (főleg Péter) hangoskodik a tó partján, ráadásul hiába is próbáltam csitítani, vagy tényleg nem hallott meg engem, vagy egész egyszerűen magasról tett rám  (és akkor finoman fogalmaztam). Egyetlen választásom volt, eltávolodni tőlük, hát körbejártam a tavat Babóval. Hamar visszaértem hozzájuk, de a helyzet mit sem változott, a fényviszonyok viszont igen, egyre szebb lett minden, hát folytattam a fotózgatást, egy újabb "tavi kör" lett belőle. Igazán eredeti témára nem leltem, de a séta minden percét élveztem (távol a gyerekem zajától). :D

Vasárnapra egy röpke Csónakázó-tavi erdei sétára futotta.

1 hozzászólás

vandras | 2015-11-11 17:51:59
Lábad alatt zörög a lehullott levél, csak az hallod. A kíváncsi nap már belát a fák közé, és leskelődik. Mire visszaérsz, már nem is zavar Peti "suttogása".
captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.