Instagram
Jégvarázs
2016-01-24 | hozzászólások (2)

Az előző balatoni jeges fotózásból maradt hiányérzetem bőven. Ráadásul az ominózus napot követően folyamatosan fagy volt és annak ellenére, hogy nagyon fázós vagyok, imádtam ezt a helyzetet, mert előre vetítette egy újabb kiruccanás lehetőségét a Balatonra, bele a közepébe, legalábbis rá a jégre. Ezúttal csupán másodmagammal folyt a tervezés, az okot nyilvánosan nem árulhatom el, de négyszemközt szívesen, bárkinek. Szóval Krisz volt a kiszemelt partnerem, aki nyomban le is fektetett… Na nem ám úgy! Hanem Így:


Fotó: Kovács Krisztián

A színtiszta és teljes igazság persze az, hogy magamtól dőltem le eredetileg, de ő későn kapcsolt, hogy tetszik neki a fekvésem, ezért miután feltápászkodtam, ő visszaparancsolt.

Nem ezért a képért feküdtem amúgy le… Az nem sikerült, de ilyesmi volt az is.

Mindössze másfél óránk volt. A jég valami csodálatos anyag, nagyon izgalmas formavilágot alkot, a fotózni szeretőknek meg feldolgozhatatlan mennyiségű témát. Vagy beszéljek inkább csak a magam nevében?

Ezt a képet Balázs kedvéért teszem fel, mert amikor a fényképezőgépemen átpörgettük a képeket, ez megtetszett neki.

Abban a 90 perben ami tőlem telt, azt megtettem, 158 kattintásból ez a kis csokor állt össze, próbáltam változatosan válogatni.

Krisz hegyet mászatott velem. :D


Fotó: Kovács Krisztián

 

2 hozzászólás

tuffi | 2016-01-25 18:20:47
Wooow!
Klesitz Piroska | 2016-01-26 09:35:38
Szépséges!
captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.