Instagram
Okos-úsztatás
2016-02-25 | hozzászólások (3)

Egy egyszerű, szombat reggeli kutyasétáltatásra indultam... Olyan szép, párás és napos idő volt, hogy végül elautóztam a tavakig. Varázslatos hangulatot árasztott a táj, ezekkel a képekkel tudom leginkább kifejezni.

tollár_eszter_bajcsa_01_morichelyihalastavak.jpg

tollár_eszter_bajcsa_02_morichelyihalastavak.jpg

A száraz fán túl (lásd: előző kép) tőzikék hívogattak le a patak partjára.

tollár_eszter_bajcsa_03_tozike.jpg

tollár_eszter_bajcsa_04__tozike.jpg

tollár_eszter_bajcsa_05__tozike.jpg

Csak néhány képet szándékoztam készíteni emlékbe, de a néhánynál sokkal több sikeredett (persze a java használhatatlan lett). Igencsak elszaladt az idő, elővettem hát a mobilomat, ellenőrizendő, hogy nem kellene-e már hazamennem... Soha nem tudtam meg hány óra volt éppen, helyette azt kellett végignéznem, hogyan bukfencezik bele a sáros parton át egyenesen a patakba szeretett készülékem. Mosolyogva vettem tudomásul a történteket (persze nem egy iphone 6s-ről beszélünk) és felsejlett előttem egy okostelefon nélküli jövőkép...
Ezzel el is ment a kedvem a további fotózástól, lőttem még párat a tóra, ami még mindig hangulatos volt, én meg csak vigyorogtam magamban, hogy lehettem ennyire béna. :)

tollár_eszter_bajcsa_06_morichelyihalastavak.jpg

3 hozzászólás

Vandras | 2016-02-26 07:23:52
Ó te okos informatikai csoda! Egyre szebb leszel egyre okosabb, annyira, hogy már beosztod időnket, szelektálod barátainkat, a világ másik végére röpítesz, azonban hűtlen természettel vagy megáldva. Nem ragaszkodsz úgy hozzánk, mint ahogy mi hozzád. Ott maradsz, ahol akarsz, elhallgatsz, amikor nem kéne, sok helyen elveszted erődet, és ha úgy akarod, a gravitációra hallgatva váratlan mozdulatokat végzel. Betonra, pocsolyába, csalihalas vödörbe ugrasz, a kis halak közé (ezt az enyém csinálta). Nem is gondolsz arra, mennyire hiányzol, amikor távol vagy. De szép lenne, ha nem hallgatnál legalább a gravitáció hívó szavára, hirtelen mozdulat helyett légies lebegéssel visszacsusszannál rendszeres tartózkodási helyedre, zsebbe, táskába, így sokkal kisebb fájdalmat okoznál nekünk, és a te életed is szebb lenne. Szépek ezek a már nem téli, de még nem igazi tavaszi képek. Itt egy kis zöld, ott egy kis virág, arra meg még téli körfátyol.
Korpati | 2016-02-26 14:23:22
Háborítatlan munkakörnyezet!! :-)
Eszti | 2016-02-27 09:57:10
Ó, András! Igazán szívmelengető a hozzászólásod. :D Köszönöm!
captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.