Instagram
Tócsák, kutyák, fények
2016-02-26 | hozzászólások (3)

Szombati tőzikékre találásom csábított arra a gondolatra, hogy vasárnap felderítsük a kis falunk erdejének mélyén található tőzikést. Délután útra is kelt a szomszédság kutyástul, gumicsizmástul. Persze, hogy nem találtuk meg a legrövidebb utat, hisz alig tízszer jártunk erre... Mentségünkre szóljon, hogy régebben másik irányból közelítettük meg a területet… ami a következő kép bal fölső sarkában látható.

tollar_eszter_bajcsa_01.jpg

A víz, amiben a három kutya wellnessezett nem tó, csupán egy jó nagyra hízott pocsolya.

tollar_eszter_bajcsa_07.jpg

tollar_eszter_bajcsa_03.jpg

tollar_eszter_bajcsa_04.jpg

Az ominózus viráglelőhelyig egyedül sétáltam el (bár egyik másik kutya időnként megjelent mellettem), de sajnos alig néhány tő volt csupán. Mondjuk fény sem volt már, így annyira nem bántam. Reméltem, hogy csak késik a virágzás és nem sérült meg az állomány.

Ők itt mi vagyunk, nélkülem.

tollar_eszter_bajcsa_06.jpg 

Kiérve az erdőből ritka szép fényorgiában részesültünk. Sajnos épp nem voltunk elég jó helyen fotózáshoz. Ez a kép már a legvége volt a fényjátéknak, kaptunk hozzá szivárványt is és frankó belvizet, hogy dupla legyen az élmény. És még mielőtt azt gondolná a kedves látogató, hogy ilyen színek márpedig nincsenek, akkor téved. Ez nem a photoshop műve, ez maga az imádni valóan giccses valóság. :)

 tollar_eszter_bajcsa_08.jpg

3 hozzászólás

Vera | 2016-02-27 11:52:03
Ez így igaz, valóság volt! :)
Laci | 2016-02-27 21:38:36
Imádom amikor a szinte semmit is le tudod írni. Iszom a szavaidat. :)
Eszti | 2016-02-27 21:55:52
Ó, ez igazán hízelgő! :DD Csak tudnám, melyik drága Laci vagy! Adhattál volna egy kis támpontot, hogy kinek is küldjek gondolatban szívemből azt a jókra darabot, ami ezért a hozzászólásért jár. ;) Így most mindegyik Lacinak kell küldenem, alig marad valami a nemlaciknak. :)))
captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.