Instagram
Ez ám az élet
2016-08-28 | hozzászólások (0)

Az utóbbi időben nem vagyunk sűrű vendégek a homokbányában, ha mégis megtörténik, akkor igyekszünk azt emlékezetessé tenni. Júliusban esett meg, hogy 3 lánnyal, 3 fiúval, 3 kutyával megszálltuk a területet. Az anyukák száma 4 volt a kerékpáré pedig 1, azaz egy. Két autó is részt vett az akcióban, de azok csak a sorompóig közlekedtek. Pontosan eddig.

A „férfinép” pedig hozta a formáját. :)

tollar_eszter_homokbanya_bajcsa_01.jpg

A nap sütött a kerékpár pihent, Vera pedig nem tetszik magának ezen a képen, de engem ez speciel  nem érdekel, mert jól sikerült életkép és a kutyák is mind látszanak rajta.

tollar_eszter_homokbanya_bajcsa_02.jpg

Egészen szürreális – vagy inkább ideális – élmény, hogy amikor itt vannak a gyerekek, nekünk állítólagos felnőtteknek semmiféle gondunk nincs a kiskorúakkal, max. annyi, hogy már előre rettegünk, hogy fogjuk megszabadítani a ruháikat a homoktól…  – majd arra jutunk, hogy szélmalom-harc, úgysem sikerülhet, ezért mielőtt megpróbálkoznánk a feladattal, már gondolati szinten fel is adjuk.

tollar_eszter_homokbanya_bajcsa_03.JPG
fotó: Csilla

Nálam nem volt rendes fényképezőgép, csak mobil (mint azt már emlegettem, egy ideje „le vagyok ülve” fotózás szempontjából), de Csillára mindig lehet számítani ez ügyben, és nem is lustálkodja el a dolgot. Így készült ez a repülős fotó is. A fiúk leginkább így néztek ki, de inkább nem is néztük őket, olyan hajmeresztő röppályákat írtak le.

tollar_eszter_homokbanya_bajcsa_04.jpg
fotó: Csilla

A következő kettő kép mobilos alapokon nyugszik.

tollar_eszter_homokbanya_bajcsa_05.jpg

tollar_eszter_homokbanya_bajcsa_06.jpg

Végül egy búcsúzós, ahol Vera már kevésbé elégedetlen a megjelenésével.

tollar_eszter_homokbanya_bajcsa_07.jpg
fotó: Csilla

Ezzel nem ért véget a nap, kizuhanyoztuk a gyerekeket a homokból, a felnőttnek nevezettek a teraszon telepedtek le, a gyerekek meg jórészt a lakásban üvöltöztek, hogy meghallják egymást, meg olyanokat csináltak, amit ha megláttunk, azonnal rájuk szóltunk, hogy ezt ne, de nem voltunk elég hangosak, ezért meg sem hallottak minket, ha meg mégis, akkor nem törődtek velünk. Így esett, hogy ha a lakásban volt dolgunk, akkor próbáltunk rájuk sem nézni, úgy elintézni a dolgunkat.

Este 11 körül alakult úgy, hogy a szomszédaink végre fellélegezhettek, mert nagyjából kidőltünk. 
. . .  de a nyárnak itt még nem volt vége... :)))

 Régebbi homokbányás esetek 
HOMOKBÁNYA KALAND
180 PERC HOMOKBÁNYA 11 PILLANATA
A SHOW FOLYTATÓDIK
ÉLET A HOMOKBÁNYÁBAN

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.