Instagram
Így karácsonyozunk mi
2017-12-30 | hozzászólások (0)

December 25. napján történt, hogy nem akart történni semmi sem. Belesüppedtünk a karácsonyi „punnyadásba” és bár azt hittük korábban, hogy majd élvezni fogjuk a létezés eme formáját, kiderült, hogy ez nagyon nincs így. Ekkor jött a Messengeren egy felmentő kérdés Csillától, hogy mi a tervünk mára… 20 percen belül kiteleportálták magukat hozzánk, közben szóltunk a szomszédságnak is és Andris kívánságára az erdőben folytattuk az ünneplést.

tollar_eszter_spontan_karacsonyi_seta_01.jpg

Nem parkerdei séta volt, inkább harcos és útkeresős, na meg naplementés. Az angyalkáink előttünk haladtak. :)

 tollar_eszter_spontan_karacsonyi_seta_02.jpg

tollar_eszter_spontan_karacsonyi_seta_03.jpg

tollar_eszter_spontan_karacsonyi_seta_04.jpg

Ezen a környéken egy őzike nyugalmát zavartuk meg. Az utolsó másodpercig lapult, bízva benne, hogy váratlanul felszívódunk, de mivel nem tettük, nagy csinnadrattával ő ugrott ki a bokorból. Fotó persze nincs, mert mindahányan tátott szájjal bámultunk utána. :D

tollar_eszter_spontan_karacsonyi_seta_05.jpg

Aztán elszabadultak az indulatok... rémes társasággá alakultunk. Talán a hátunk mögött lévő év feszültségei, vagy csak az elmúlt napok „jólviselkedése” hozta ki mindenkiből a brutalitást. Hirtelen, vadriasztó üvöltözés közepedte faágak kezdtek el repkedni a levegőben, vagy éppen nagy erővel törték be a jeget, mindez a helyszínhez nem illő hangos vihogással kísérve. Egészen szürreális élmény volt. Mozgó képanyag is készült, de ettől megkímélem a látogatókat, úgy vélem, kellőképpen érzékeltettem a történteket a leírással. 

tollar_eszter_spontan_karacsonyi_seta_07.jpg 

Ahogy kezdtek a kedélyek lecsillapodni, találtunk pár érdekességet a színtelen, élettelennek látszó erdőben. Én erről a gombáról például azt feltételeztem, hogy egy megmohásodott pöfeteg, de mint utóbb Andris ügyesen meghatározta, ő egy öreg áltrifla. 

tollar_eszter_spontan_karacsonyi_seta_08_altrifla.jpg 

Ez a kis színfolt pedig Andris „találmánya” volt. Erről már a helyszínen megállapította a mi két lábon járó gombahatározó emberünk, hogy egy aranyos rezgőgombával állunk szemben. 

tollar_eszter_spontan_karacsonyi_seta_09_aranyos_rezgogomba .jpg 

Ezzel nagyjából ránk is sötétedett, bevettük magunkat a házunkba és ott dajdanoztunk, ettünk, ittunk meg vihogtunk tovább. 

Így történt,  hogy mégis történt valami ezen a majdnem unalmas karácsonyi délutánon. :) Köszönjük Mindenkinek a részvételt! 

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.