Instagram
Fú a szél és fagy a víz
2018-03-01 | hozzászólások (2)

Barátságot kötöttem az idei téllel. Megkaptam a havat, majd jött a vízfagyasztó fagy széllel fűszerezve. Szombaton pedig remek hírnek örvendezhettem: a Balaton itt-ott kilépett a medréből. Az első adandó alkalommal – ami a hétfő délutánt jelentette – beültem az autóba, hogy saját szememmel láthassam... ISMÉT. Közben Csilluval csetelgettem. Váratlanul ért, hogy lenne kedve velem tartani. Nem tudtam elijeszteni a következő képpel sem (na jó.. nem is volt ilyen célom). Kis kitérő után a gyárkapuban landoltam. Csillu bepattant mellém, felcibált magára minden elérhető ruhadarabot és meg sem álltunk Fonyódig. 

Hofuvas

Nem vettünk tudomást a szélről, örültünk magunknak és a Balatonnak. Ebben a sorrenben. :D

Befagyott a Balaton

Találkoztunk egy ifjú párral, akik szerelemtől fűtve andalogtak a parton, fedetlen fővel, (szerintem) vékony kabátban, nyilván egy szál nadrágban. Tagadták, hogy fáznának, ami elég szürreálisan hangzott, főleg az után, hogy én még este 8-kor is érezni véltem a hátamban a fagyos szél hatását. Csillának több sem kellett, megkérte őket, hogy készítsenek rólunk képet. A fiú nagyon profi módon rögtön hármat lőtt ránk. 

Befagyott a Balaton

Befagyott a Balaton

Befagyott a Balaton.jpg

Befagyott a Balaton

Befagyott a Balaton.jpg

Az ég áldja annak a drága embernek a kezét, aki otthagyta ezt a széket a lehető legjobb helyen. 

Befagyott a Balaton.jpg

Így lett (átmenetileg) új profilképem a Facebook-on. :)

Befagyott a Balaton

Csillu elindult a rögös úton... de nem ért a végére. A csontig hatoló szél kedvét szegte, hogy elérje célját... A nagy semmit. :D

Befagyott a Balaton

A forró tea gondolata csábítóan húzott bennünket vissza az autóhoz. 

Befagyott a Balaton

Megkíséreltünk Fenyvesen kiszállni egy kis terepszemlére, de nem egészen 20 másodperc elteltével ismét az autóban találtuk magunkat. Rövid úton úgy döntöttünk, hogy semmi érdekes nincs ott. 

Az un. kékórában tértem rá a hazavezető útra, ami épp olyan gyönyörű volt, mint induláskor. 

Hofuvas.jpg

 

2 hozzászólás

András | 2018-03-01 22:04:02
Sehol egy pingvin, vagy jegesmedve? :)
Eszti | 2018-03-01 22:05:37
Mer' mind megijedtek tőlünk. :P
captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.