Instagram
A Gabi gyereke
2014-02-08 | hozzászólások (0)

Én 11 voltam, a Gabi meg 10. Panelgyerekek voltunk, nekem tengerimalacom volt és házunk mögé levittem néha „legeltetni”, neki akkor éppen egy nyula volt (valószínűleg Húsvét utáni időszak lehetett) és csatlakozott hozzám. Így történt, hogy ő lett A Barátnőm. Egészen 22 éves koromig ő volt az egyetlen lány, akivel barátkoztam (ennek mondjuk volt egy olyan oka is, hogy gépészeti szakközépbe jártam, ahol csak hébe-hóba találkoztam lányokkal).

Ezek vagyunk mi 1985-ben...Vagy 86-ban? Akkoriban még nem voltak exif adatok, így az emlékezetemre vagyok kénytelen hagyatkozni. A hely pedig a Pisztrángos-patak. Csak ennyit tudok (talán Zirc környéke).

Keveset voltunk a négy fal között, ha csak tehettük a természetet fürkésztük, ha máshol nem, akkor a lakótelep gazos területein.

Ez a kép a Csesztneki várnál készült 1988-ban, hozzánk csapódott egy gazdátlan kutya (nem volt ritka eset az ilyen).

Későn érő típusú emberek lehetünk, mert én 35 évesen szültem a gyerekemet, ő meg 39 volt. És igen, ez itt az övé, most nagyjából fél éves, imádatosan aranyos és valószínűtlenül szép. 

Érdemes a képre kattintva nagyban is megnézni ezeket a szemeket. ;)

Ezt nem bírtam kihagyni. :)))

 

A következő képért köszönet Gabinak és ez úton kérek tőle elnézést, hogy róla nem tudtam jó képet készíteni... De ami késik, nem múlik! :)

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.