Instagram
Ez kellene minden nap...
2018-07-07 | hozzászólások (0)

... mint a régi, szép időkben, amikor Laurával még egy városban tengettük hétköznapjainkat hasonló kötöttségekkel, illetve éppen azok nélkül.

ÖT ÚT ÁLL ELŐTTEM, MELYIKET VÁLASSZAM?
SZÍNES BEJEGYZÉS
SZARVASBOGARASDI
TÓVADÁSZAT
CELEB VAGYOK, NE MENTS KI INNEN!

SAJNOS A SZARVASOS POSZTOT BALESET ÉRTE :(

Az évek szaladnak, változnak az idők – mi kevésbé –, az erdőben meg ilyenek az utak eső után... Laura hazajött egy röpke hétvégére és kicsábított az erdőbe. Egy szelfivel indítottunk. Kissé összekülönböztünk, hogy 2-es vagy 3-as fokozatú szépítő szűrőt alkalmazzunk a kép készítésénél, de győzött az én hiúságom a hármassal. :D

tollar_eszter_lauraval_erdoben_01.jpg

Alapvetően jól szórakoztunk, bár idegbeteg módjára hessegettük a kamikaze rovarokat, akik az arcunkat és szemünket előszeretettel támadták meg, közben etettük a szúnyogokat, ezzel is elősegítve az élet körfogását (hiába, mi ízig-vérig zöldek vagyunk) és jókat vihogtunk, főleg magunkon.

Csak a G15-ös cuki kis kompakt volt nálam, ami tökéletes emlék- és blogképek készítésére. Imádom, mert nagyon könnyű magammal vinni. 

tollar_eszter_lauraval_erdoben_02.jpg

tollar_eszter_lauraval_erdoben_03.jpg

tollar_eszter_lauraval_erdoben_04.jpg

Ez már újra mobilos, szelfibotos, mert olyanom is van és nem félek használni. 

tollar_eszter_lauraval_erdoben_05.jpg

Záróakkordnak jöttek a moha-gyerekek. Itt kicsit sajnáltam, hogy nem a rendes fényképezőgép van nálam, aztán eszembe jutott, milyen nehéz az, így aztán mégsem sajnáltam annyira. :)

tollar_eszter_lauraval_erdoben_06.jpg

tollar_eszter_lauraval_erdoben_07.jpg

tollar_eszter_lauraval_erdoben_08.jpg

Laura azt mondja, lesz folytatás. Legkorábban ősszel. Az is valami...

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.