Instagram
Mínusz nyolc fok
2018-12-04 | hozzászólások (1)

Bosszantó esettel indult a nap. A gyerekorvoshoz érkeztünk pontban 8-kor. Ajtó zárva, asszisztens néni kinyit és kiszól (na jó, inkább kiugat), hogy 10-től lesz rendelés. Nézek nagy kerek, érdeklődő szemekkel, tekintetem a kiírásra téved, ott azt láttam, hogy 8-tól van rendelés. Újabb „ugatás”: nincs kiírva, azért mondom. Valószínűleg a szemeim továbbra is árulkodóan jelezték, hogy itt valami nekem nem teljesen világos, erre megkaptam a kielégítő választ, hogy a doktornő helyettesít. Áhhá, köszönöm!  Aviszontlátásra! Értem ám én, hogy az elmúlt negyed órában legalább ötödszörre kellett neki elmondania a tutit, és a mínusz 8 foktól, ami beáramlott az ajtón keresztül fázott neki a nadrágja... Én csupán némi emberi hangot szerettem volna kicsikarni belőle... No, meg lett volna ötletem, hogyan kellene ezt a számára kellemetlen szituációt kiküszöbölnie. Persze megtartottam magamnak az okosságomat, foglalkozzon mindenki a saját bajával. :)

Ezzel a kis kitérővel kaptunk ajándékba két órácskát, ami egy jó kutyasétáltatásra pont elég volt. Oké, Péter szívesebben ünnepelt volna két órányi tabletezéssel, vagy tévézéssel (amit persze nem kapott volna meg), de én vagyok az anyja, csak jobban tudom, hogy mi a jó neki. :DD

Nagyon hamar belebotlottunk az első kis csodákba, a sáros úton, a sáros falevelek fehér kontúrral. Ez itt csak egy a sok közül, amit lefényképeztem.

tollar_eszter_01_zuzmara.jpg

Előző nap még bosszankodva kerülgettem ezeket a pocsolyákat, de ezen a reggelen alig bírtam elszakadni tőlük. :)

tollar_eszter_02_zuzmara.jpg

tollar_eszter_03_zuzmara.jpg

tollar_eszter_06_zuzmara.jpg

tollar_eszter_07_zuzmara.jpg

tollar_eszter_08_zuzmara.jpg

tollar_eszter_09_zuzmara.jpg

A „tesókra”  is maradt pár kockám. 

tollar_eszter_04_zuzmara.jpg

tollar_eszter_05_zuzmara.jpg

Ilyenkor még az elhajigált pet palack is jól néz ki. :) 

tollar_eszter_10_zuzmara.jpg

tollar_eszter_12_zuzmara.jpg

Neo imádni-való ülő portréjával zártuk a sétát az első téli reggelen, ami igazából az utolsó előtti őszi napra esett.  

tollar_eszter_11_zuzmara.jpg

1 hozzászólás

András | 2018-12-13 11:19:17
A fagyott világ szépségei! Szuper képek!
captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.