Instagram
Fagyrajzok
2018-12-12 | hozzászólások (1)

A tél a legszebb évszak és kész! Ebből nem engedek, slussz-passz. Vitának helye nincs! 

Újabb fagyos reggelre ébredtünk, hurrá! És néhány nappal korábban esett is egy zsák eső, így aztán reménnyel telve vágtam neki a reggeli kutyás sétának. Időben kellett indulni, mielőtt az autós forgalom kárt tesz a friss jégvirágokban, amik nem szó szerint jégvirágok, de a képi megjelenésük mindenképpen az.

Egy kis bemelegítés, mert még nincs 1000 képem erről az útról, a kutyáról nem is beszélve... aki most már 4 és fél hónapos és ha azt mondom neki, hogy „Leül és ottmarad!”, akkor ő leül és ott marad. :D

tollar_eszter_01_jegek.jpg

tollar_eszter_02_magyarvizsla.jpg

A fényen túl elkezdődött az én jég-világom. A tócsák ismét elképesztő arcukat mutatták. Némely képződménynek címet is adtam.

tollar_eszter_03_jegek.jpg
Mint hal a jégben

tollar_eszter_04_jegek.jpg
Jégvelő

tollar_eszter_05_jegek.jpg

tollar_eszter_07_jegek.jpg

tollar_eszter_08_jegek.jpg
Fagyrajz

tollar_eszter_09_jegek.jpg

tollar_eszter_10_jegek.jpg

Egy valaki azonban nem volt annyira felhőtlenül boldog ezen a szakaszon. Ugyanis Neo nagyon másként éli meg a fotós agymenéseimet, mint az előző kutyáim. A két szetterem minden séta alkalmával tette a maga dolgát, hajkurászta a madarakat és olyan messze rohangált, hogy jobbára csak egy apró pontot láttam belőlük, de mindig tudta mindegyik, hova kell visszajönnie. Babó, a beagle fiatal korában szintén a saját feje után ment, ő a nyulakat hajkurászta és csak reménykedhettem benne, hogy visszatalál. Idősebb korában azonban ahogy én megálltam, ő is megállt, kényelmesen leült, nézett a távolba és ha eljött az idő, azaz végeztem a fotózással, akkor folytatta velem az utat.
Neo azonban velem párhuzamosan halad, folyton kutat valami után, ha el is kezd ásni, a legtöbb esetben otthagyja, ahogy észreveszi, hogy távolodok. És ha megállok, akkor ő is megáll... Ott unatkozik körülöttem, látványosan sürget. Tök idegesítő. :D Remélem, idővel rájön, hogy nem kell egyfolytában a sarkamban lennie. 

tollar_eszter_11_magyarvizsla.jpg

A visszaúton már neki is jobb sora volt, egyfelől, mert az autók összetörték a jegek nagy részét és amúgy is lefotóztam már az összeset, pluszban még be is borult. 

tollar_eszter_12_trees.jpg

1 hozzászólás

András | 2018-12-13 11:21:22
Nagyon jók a fagyrajzok!!! A Neo pedig egyre nagyobb árnyékot vet!!! :)
captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.