Instagram
Szeptemberegy
2019-09-01 | hozzászólások (0)

Itt van az ősz, itt van újra...

Ma még csak a reggelek emlékeztetnek a második kedvenc évszakomra (az első a tél), de máris otthonosabban érzem magam a világban. Első kedvenc napszakom pedig a reggel, hisz a legtöbb csodát az hordozza magában. Az étkezések közül a reggeli a legfontosabb nekem, de ez most nem tartozik ide. :)

Kutya nélkül biztosan nem kóborolnék a ködös tájban, vele viszont igazi élmény. Itt éppen a szokásos nyulat fürkészi (azt hiszem), aki ma nem volt hajlandó megmutatni magát.

drótszőrű magyar vizsla

Pockok és egerek azonban mindig vannak, néha sikerül is neki fülön csípnie némelyiket. Csak úgy repked a virágos réten, egyszerűen imádnivaló. 

drótszőrű magyar vizsla

drótszőrű magyar vizsla

drótszőrű magyar vizsla

Aztán jön a megunhatatlan ásás, csak rajtam múlik, mikor hagyja abba. Ma, vasárnap lévén nagyon ráértem, nem kellett sürgetnem. 

drótszőrű magyar vizsla

drótszőrű magyar vizsla

drótszőrű magyar vizsla

A következő képek miatt kaptam kedvet újra folytatni a blogot...  Mostanában csak a közösségi oldalakon osztottam meg a képeimet, de nem régen már raktam fel egy csokorra való pókhálót, nem akarok unalmassá válni. A megosztási kényszerem azonban nem hagy békén, gondoltam jobb helyen lesznek itt a maiak. Nem tudok betelni ezekkel a remekművekkel. 

tollar_eszter_szeptemberegy_08.jpg

tollar_eszter_szeptemberegy_09.jpg

tollar_eszter_szeptemberegy_10.jpg

Hónapok óta nem jártam ebben az erdőben a sűrű növényzet miatt, de ma megtört a jég, követtem nyolclábú barátaim messziről virító alkotásait. Sajnos néhány háló áldozatul esett a behatolásunknak, de minden egyes póktól bocsánatot kértem. Bár nem vagyok benne biztos, hogy ez vigasztalta őket. :)

tollar_eszter_szeptemberegy_11.jpg

tollar_eszter_szeptemberegy_12.jpg

Mára ennyi voltam, köszönöm, hogy itt jártál! 

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.