Instagram
Égi áldás (vagy mi?)
2019-09-21 | hozzászólások (0)

Múlt vasárnap, amikor életemben először láttam un. fehér szivárványt, azt gondoltam, előfordulhat, hogy egyben az utolsó alkalom is lesz. Ma kicsit ellustultam a reggelt, 7 után indultam útnak a kutyával. Köd volt, a nap már derengett. A pára a nap sugaraitól oszlóban volt. Szedtem a lábam, mert el akartam érni a tavakig, hátha találok még ott valami izgalmas fotózni-valót... Talán a kutyát keresve néztem hátra, már nem tudom... Alig hittem el, de megint ott ívelt ez a gyönyörű képződmény. A varázsa talán attól olyan erős a hagyományos szivárványhoz képest, hogy közel van, emberi léptékkel elérhetőnek tűnik. És még elázni sem kell hozzá! :D 

Kb. 15 percig volt látható, közben hátrafelé lépkedve haladtam előre, „égi áldásom” látványának minden percét kihasználva. Ez a fotó a jelenség vége felé készült, ekkor volt a legszebb. 

White rainbow • Fog bow

A tóhoz érve a nádas fölött láttam, hogy miféle gomolygás van a víz felett, ismét szednem kellett a lábamat, hogy odaérjek, ahol nincs takarásban a vízfelület. Egyebet nem is nagyon érdemes említeni, a képek beszélnek. Legalábbis bízom benne, hogy így van. :) Elmondhatatlan az a nyugalom és jó érzés, amit áraszt ilyenkor a természet. 

tollar_eszter_morning_fog_02.jpg

tollar_eszter_morning_fog_03.jpg

tollar_eszter_morning_fog_04.jpg

tollar_eszter_morning_fog_05.jpg

tollar_eszter_morning_fog_06.jpg

tollar_eszter_morning_fog_07.jpg

tollar_eszter_morning_fog_08.jpg

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.