Instagram
Norvégia 2008
2014-02-13 | hozzászólások (0)

Ismét visszatekintéssel folytatódik a blogom...

A Norvégia menüpont feltöltésekor belefutottam néhány olyan fotóba, amiket érdemesnek tartok itt megmutatni. Ezek mindegyike a Norefjell-en tett kiránduláson készült. Ez volt a legemlékezetesebb, a leghosszabb és a legszebb túra. Gyönyörű időnk volt. Mondjuk kicsit hűvös, (legalábbis a magyarországi nyári klímához viszonyítva) ellenben időnként kisütött a nap, ami a norvég viszonyokat tekintve határozottan pozitív dolog. Azt hiszem, a legszerencsésebb jelző is illik erre túrára, mert körös-körül esőfelhők tarkították az eget (életemben ennyi szivárványt nem láttam, mint ezen ez egy napon) de mi nem áztunk el egyszer sem.

 

Jó szokásunkhoz híven nem maradt el a nyári hó-élmény sem. :)

Íme a kirándulás legszebb szivárványa, szakértők szerint küllős szivárvány a hivatalos neve. Ezen a képen stabil oldalfekvésében mutatom be a kő-állvány használatát. :)

A következő kép már a visszaúton készült, nagyjából itt ért el a szokásos „hegyről ereszkedő” típusú térdfájásom, így ez a túra sem telt el szenvedés és könnyek nélkül. De természetesen megérte, kárpótolt az élmény és a gyönyörű, különleges norvég táj. :)

 

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.