Instagram
Tavasz
2014-03-01 | hozzászólások (0)

Délelőtt telefoncsörgés, szomszédék azok, hogy menjünk egyet a srácokkal a tavaszi melegben. Ez remek alkalom arra is, hogy végre megismerjük az újdonsült családtagjukat, aki egy kis bichon frise havanese. Manapság divatos fajta, érthető okokból. Mondjuk az újdonsült lehet, hogy erős túlzás, karácsonyra kapta Zsombi, és bár szomszédok vagyunk, azóta nem tudtunk összehozni egy találkozást. (Leszámítva a januári szánkózást, de oda nem jött az eb.) És ím a kutya:

A srácok kerekeztek, a felnőttek meg gyalogoltak.

Belvízi hangulatkép:

Pihenő a második hídnál (Zsombi tekintete nem veszélytelen):

És ilyen a kutyus, amikor száguldozik a zöldben:

Lassan, de biztosan elértük az erdőt, ahol hó- és csillagvirág mezőkön gázoltunk keresztül és bár ezen a kisméretű képen nem látszik, de ennek a pataknak a partja is e virágokkal volt (van) tarkítva.

Gucci (ejtsd guccsi) vidáman apportírozott a védett csillagvirágok között, nagyjából ezt az egy majdnem éles képet sikerült róla készítenem. Közben a gyerekek kommandósat játszottak a sűrűben, de róluk nem készült elfogadható minőségű kép, így a kedves olvasó fantáziájára bízom a helyzet elképzelését.

Aztán egyszer csak valami gyönyörűen fényeskedő pirosságot pillantottam meg a szemem sarkából, néhány pillanat múlva a talajon hasaltam, és fényképezni kezdtem. Egy kis mohacsoport volt, ők azok:

Mire észrevettem a nem oda illő ágacskát a háttérben, épp annyit változott a nap helyzete, hogy már nem sütötte meg őket, így aztán csupán a blogba illeszthető kép született, többre nem hivatott. Azért még így is szemet gyönyörködtető látvány. :)

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.