Instagram
Ovimentes nap
2014-05-27 | hozzászólások (0)

Azért jó, ha nincs ovi, mert akkor Péter addig alszik, ameddig akar. Ovis napokon gyakran még 8 órakor is borzalmasan álmos... Ovimentes napokon pedig pontban 8 órakor vígan kiabálja, hogy „felkelteeeem!” :))) Kisebb korában elhaló hangon kérdezte meg reggelente, hogy van-e ovi és a válasz fényében döntött úgy, hogy még álmos-e, vagy már kialudta magát. (Nem mintha nem szeretné az óvodát.)

No a lényeg, hogy tekertünk egyet ezen a nyárias május végi napon. Péter nagyon boldog volt, hogy megmutathatta a nagyvilágnak meztelen felsőtestét és nagyjából egy perc elteltével határozottan észrevette, hogy kezd barnulni a bőre. :)

Persze, hogy jött a kutyánk is, aki minden lehetséges patakban, tóban és pocsolyában megmártózott túlélendő a nagy meleget, ami még korántsem elviselhetetlen, de ő már szenved tőle. :)

Készült még ez a nehezen vállalható békás kép is a vicc kedvéért, meg mert nem szeretek békás fotó nélkül hazajönni, meg azért is, mert egy cimborával szoktam viccelődni, hogy most elmegyek békát fényképezni felülről, déli fényekben, ő meg szokta mondani, hogy lehetőleg az űrből készítsem, hogy ne lehessen látni, hogy életlen..

Szóval íme, végre tökéletesen megvalósult a terv! :)

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.