Instagram
Fény-űzés
2014-07-06 | hozzászólások (0)

Az EGY CSIGA REGGELE című bejegyzés után azt a tanácsot kaptam, hogy legközelebb menjek ki még korábban, hogy mire a nap felkel, már terepen legyek. Hát szót fogadtam. Megint magamtól ébredtem és bár láttam, hogy mintha felhős lenne kicsit az ég, azért sem feküdtem vissza. Szóval 5 után kimentem a kutyával meg a nem tudom hány kilós fotós táskámmal. Harmat semmi, fújt kicsit a szél és igen, a napot sem láttam, egészen fél 7-ig. De amint kisütött nem bírtam ki, hogy ne fényképezzek néhányat. Virágokat a legritkábban választom témának, de most csak ez volt. :) Ja, meg búzakalász...

Visszakeveredve a faluba megláttam egy elcsépelt témát a villanydrótokon, ami nekem még hiányzott a repertoáromból. Jó sok fecske volt rajta, de ahogy közelebb értem ez a három árva kismadár maradt ott nekem. Azért csak megörökítettem, mert gondoskodó lélek vagyok, szeretem, ha a lomtáram is hasznosnak érzi magát. Aztán jött ez a fajta kidolgozási ötlet – nem teljesen saját kútfőből –. így ez a felvétel megúszta a kukát. :)

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.