Instagram
1 óra gyönyörködés
2014-08-07 | hozzászólások (0)

A történet úgy kezdődött, hogy Badacsonytomajon töltöttünk egy hetet, heten. (Előzmény: ITT) Tervben volt egy badacsonyi sétahajókázás, amit össze is hoztunk az egyik estén. Verőfényes napsütésben indultunk és ahogy ezen a nyáron lenni szokott, az indulás percében ránk szakadt az ég... Szerencsére addigra már az autóban ültünk és volt nálunk mindenféle felszerelés hasonló (ill. pont ilyen) esetre.  De a nap nem hagyta magát, az sütött tovább ezerrel, én pedig már fentem is fényképezőgépet, hogy király giccses nyaralási képeket készítsek a szivárványról, amit ugyan, akkor még nem láttam, de nem volt kétséges, hogy valahol már ott virít, benne a tájban. Tévedés kizárva. :)

Itt éppen egy csoportkép készült volna, de Lacin kívül senki nem tette magáévá a kérésem, miszerint „álljatok oda!”, így csak árnyékaink lehettünk önmagunknak, legalábbis ezen a képen.

Kibírhatatlan, hogy ilyen időben ne készüljön hosszú árnyékos kép is. :)

Nem ezzel a hajóval mentünk…

…hanem ezzel:

…és kábé ilyen fények voltak.

Meg gyönyörű felhők és hullámok.

Így fest a magyar tenger.

Kedves volt az a fehér vitorlás, mintha érezte volna, hogy jól mutat a fényképeken, velünk párhuzamosan haladt jó sokáig.

Látványos volt, ahogy a végső fények megfestették az eget az esőfelhők alatt. Jól megdolgoztattam a fényképezőgépet.

Akárcsak Laci, aki csak a családi fényképezőgépet hozta magával, amit egyáltalán nem bánt, hisz nem is kellett magát emlékeztetnie, hogy 20 évig cipelte a vállán a „vasakat”, köszöni szépen, neki annyi elég volt. :)

A már ismert ponoráma kép, nagyban is nézd meg!

Az eső csak esett és esett… De nem ott, ahol mi voltunk, a távoli partokat áztatta.

Emlékezetes 1 óra volt ez, talán nem tévedek nagyot, ha az gondolom, hogy a szezon egyik, ha nem a legszebb sétahajókázásra fizettünk be.

HETEN, MINT A GONOSZOK
ESŐNAP

Nincs hozzászólás!

captcha
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot!
Az oldalon elhelyezett fotók Tollár Eszter tulajdonát képezik. Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélyével lehetséges.